Doorgaan naar artikel
✓ Vandaag besteld is vandaag verzonden ✓ Bestel vandaag en ontvang gratis verzending
✓ Vandaag besteld is vandaag verzonden!

Verzending & Levering

Verzending & Levering

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit en service van onze goederen en diensten. Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier naar U toesturen kunnen wij enorm besparen op transport- en opslagkosten. Hierdoor zijn de verzendkosten van onze producten voor onze rekening.

 


Onze producten worden direct vanuit onze leverancier verzonden. Houd daarom rekening met een gemiddelde levertijd van 10-20 werkdagen naar Nederland en 12-20 werkdagen naar België. Dit is vanaf 't moment van bestellen. Doordat er voor onze producten geen gebruik wordt gemaakt van tussenpersonen kunnen wij enorm besparen op zowel transport- als opslagkosten. Dit is één van de redenen waarom wij onze producten zo voordelig kunnen aanbieden.


Wij verwerken bestellingen tussen Maandag en Vrijdag. Bestellingen worden binnen 2 werkdagen verwerkt en de volgende dag verzonden. We verzenden niet in het weekend. In situaties waar producten erg gewild zijn kan de verwerkingstijd langer dan 3 dagen duren.


*Wij garanderen geen levertijden, deze zijn geschat.


Controleer of alle verzendinformatie klopt. Als er incorrecte or missende informatie is zijn we genoodzaakt jou te benaderen. Dit kan voor vertraging in je bestelling zorgen. Vertraging kan ook door de douane worden veroorzaakt.