Doorgaan naar artikel
✓ Vandaag besteld is vandaag verzonden ✓ Bestel vandaag en ontvang gratis verzending
✓ Vandaag besteld is vandaag verzonden!

Ruilen & Retourneren

Voldoet een item niet helemaal aan uw verwachtingen?

Bij Zidaro.nl heeft u de mogelijkheid om binnen 14 dagen uw product te retourneren. De 14 dagen gaan in op de dag dat het pakketje door u of namens u in ontvangst is genomen.

Dat vinden wij erg vervelend, graag horen wij van u wat we er aan kunnen doen om u wel tevreden te stellen.

Bij Zidaro.nl streven wij ernaar om onze klanten 100% tevreden te stellen met het product en onze klantenservice!

Bent u niet tevreden over het product of heeft u een ander product ontvangen dan dat u heeft besteld kunt u dit binnen 14 dagen (na ontvangst) retourneren aan ons.

Alle klanten moeten na het terugsturen van het pakket contact met ons opnemen en ons de traceerinformatie geven zodat wij de terugbetaling kunnen verwerken.

Retourneren is heel eenvoudig, meld u retourzending aan via onze mail vermeld de onderstaande informatie:

*Naam :

*Email :

Telefoonnummer :

*Bestelnummer :

*Product :

Reden Retour :

Ruilen :

*Datum :

* Sterretjes zijn verplichte invulvelden.

Na het aanmelden van uw pakketje kunt u het retourformulier via de onderstaande link downloaden.

Klik hier voor het retourformulier

U kunt u pakketje naar het onderstaande adres verzenden :

De Poll 6

7608 DJ, Almelo

Nederland

 

Nadat wij uw retourzending in goede orde hebben ontvangen, storten wij het bedrag direct terug op de rekening waarmee u heeft betaald. De verwerkingstijd hiervan is maximaal 5 werkdagen. ( Bij de sale items krijgt u een tegoedcode )

Alle retourzendingen worden in behandeling genomen indien deze voldoen aan onze voorwaarden. Indien de items hier niet aan voldoen kunnen wij de retour weigeren.

 

Wat zijn de voorwaarden van het Retourneren van u bestelling :

  • Het artikel dient ongedragen/ongewassen/gebruikt te zijn en alle tags dienen nog bevestigd te zijn.
  • Het retourrecht vervalt als je zelf hebt geprobeerd om het artikel op wat voor wijze dan ook te repareren of te veranderen.
  • Wij geven geen garantie op elk soort van bedrukkingen of bepakkingen.
  • Sale items kunnen geretourneerd worden, hiervoor krijgt u een tegoedcode terug met het aankoop bedrag.
  • Houd er rekening mee dat u een artikel kan beoordelen zoals dit ook in een winkel zou mogen. Een verzegeling, vacuümverpakking of stof/lichtdichte verpakking mag niet geopend worden.
  • Indien een product/retourzending beschadigd is, vlekken bevat of ruikt naar parfum, rook of andere geuren is Zidaro gerechtig een waardevermindering in rekening te brengen.
  • De retourzending dient voldoende gefrankeerd naar ons te worden verzonden.
  • De consument draagt het risico voor retourzending. Wij adviseren daarom om het pakket altijd met Track & Trace code te verzenden en het verzend bewijs te bewaren, zodat u een eventuele vermissing kunt claimen bij de vervoerder.
  • De retourzending dient binnen 14 werkdagen na de dag van ontvangst bij ons in goede orde retour te zijn ontvangen. Indien de retourzending te laat bij ons binnenkomt of niet aan de eisen voldoet zoals hier en in onze algemene voorwaarden vermeld staat, dan behouden wij ons het recht de retourzending te weigeren. Het recht op terugbetaling komt dan te vervallen.
  • Indien u de gehele bestelling retourneert ontvangt u het gehele aankoop bedrag retour. Indien u niet u gehele bestelling retourneert ontvangt u het aankoop bedrag retour.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij de retour voor eigen rekening. Stuur de artikelen die u wenst te retourneren in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt.

Retourzendingen die niet identificeerbaar zijn worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender.

 

Foutieve bestelling :

Het kan voorkomen dat de bestelling die u heeft ontvangen niet klopt of incompleet is. Controleer daarom altijd direct na ontvangst of u bestelling juist is. Mocht de bestelling niet kloppen neem dan direct contact op met onze klantenservice via : service.zidaro@hotmail.com

We zullen er dan voor zorgen dat we onze fout zo spoedig mogelijk herstellen.

 

Wanneer u een item koopt welke later in de sale komt, zal de korting dan niet met terugwerkende kracht verrekend worden.